Mirë se vini ne DeluxTaxi

SHËRBIMET TONA

DeluxTaxi - sherbim taksie ne fier
MAKINA KOMODE
Klientët e shijojnë udhëtimin pasi makinat tona komode kanë një efekt shumë të madh në psikologjinë dhe formën fizike të klientit.
DeluxTaxi - sherbim taksie ne fier
TRANSFERIM NË AEROPORT
Taksitë tona, sigurojnë lëvizjen nga aeroporti, e më tej në të gjithë qytetet e Shqipërisë
DeluxTaxi - sherbim taksie ne fier
TRANSPORT BAGAZHESH
Ne ofrojmë transferime të besueshme dhe të kujdesshme të bagazheve, në të gjithë qytetin

Te duhet nje Taxi?

Telefono tani dhe udheto ne menyre te sigurt me DeluxTaxi

Telefono Tani

(+355) 68 505 5500

Ju mund të telefononi në numrin tonë apo të rezervoni online udhëtimin tuaj