Mirë se vini ne DeluxTaxi

DeluxTaxi është një kompani funksionale e shërbimit publik për transportin taksi të udhëtarëve në Fier.
 • Kush Jemi

  Qyteti i Fierit
  Kompania ‘DeluxTaxi’ vjen në treg në dispozicionin tuaj NonStop 24 orë me një flotë të tërë makinash të reja, me shërbime tepër cilësore dhe me çmimet më të arsyeshme në treg.
 • Misioni jonë
  timeline-image-01
  Në DeluxTaxi e dimë se cfarë do të thotë të merrni një taxi të papastër dhe të udhetoni me një shofer jo simpatik, apo të pasjellshëm. Të gjithë shoferat tanë janë dedikuar pastertisë së mjetit dhe janë të lumtur t'ju sherbejnë me korrektësi dhe siguri ndërkohe që ju udhëtoni. Këtu në DeluxTaxi ne trajnojmë shoferat tane duke u siguruar që ata do t'ju respektojnë dhe do t'ju ofrojnë një shërbim profesional në cdo cast të ditës.
 • Vizioni Jonë
  timeline-image-01
  Mirësjellja, besueshmëria dhe cilësia e shërbimit taxi janë shënjat dalluese të kompanisë sonë në Fier. Angazhimi ynë miqësor dhe i vëmëndshëm ndaj klientit është i pakrahasueshëm. Duke filluar nga dispecherit e deri tek taksistët ju do të hasni standartin më të lartë të profesionalizmit dhe rregullave të mirësjelljes. Banorët dhe vizitorët e Fierit mbështeten tek ne për shërbimin cilesorë dhe paraqitjen në kohe të taksise së tyre. Tarifat e ulta të Bashkisë Fier na ndihmojnë të standartizojmë në mënyre profesionale cilësine e shërbimit taksi.

VLËRESIME

Everything went perfectly! Incredibly punctual, friendly driver, and a very fast customer service that answered my questions within minutes the night before my return trip.
Johnny
United Kingdom
Rezervimi online ishte i lehtë, përgjigjet e pyetjeve që kishim, i morëm me email menjëherë. Shoferi, që nga aeroporti dhe deri ke banesa jonë, ishte tepër miqësor. Shërbimi i shkëlqyeshëm.
Fjona
Albania
Shërbim i shkëlqyeshëm. Shoferi im po më priste në aeroport me një shënim shumë të qartë. Ishte një zotëri shumë i sjellshëm dhe miqësor, i cili më dërgoi në destinacion, pa asnjë vonesë.
Samuel
Albania
350
Klient te lumtur
12
Taxi
24
Shofera
30
Reklama

Te duhet nje Taxi?

Telefono tani dhe udheto ne menyre te sigurt me DeluxTaxi

Telefono Tani

(+355) 68 505 5500

Ju mund të telefononi në numrin tonë apo të rezervoni online udhëtimin tuaj